UngeSurf 16-24 årige

Ungesurf er for unge mænd og kvinder i aldersgruppen 16 til 24 år. Studerer eller arbejder du, så kan surfing være et vindue, hvor hovedet bliver renset for de daglige tanker. Her får du en pause, og du kommer ud i naturen uden telefonen - sammen med en masse glade ansigter.


UngeSurf er specielt for dig, som søger et aktivt fællesskab, hvor havet og surfing er omdrejningspunktet. Du kan være med uden at have prøvet det før, og du kan være øvet. Alle er velkomne. For de uøvede kommer man igennem al den træning og forståelse for surfing, der giver dig lov til selvstændigt at låne udstyr i klubben uden for træningstiden. For dem der har prøvet det før, så vil der også være plads til træning og det at blive bedre.


I det store hele er det et socialt rum for unge ved havet. Klubben har også en trailer med stole, borde, grill, soundbox m.m., så der kan altid arrangeres hygge på stranden. Eneste krav for deltagelse er Ungdomsmedlemskab og at du er tryg i vandet.


Ungesurf foregår én gang om ugen. Når du er oprettet som medlem i klubben, kan du tilmelde dig aktiviteten i appen Holdsport.

Særligt for alle unge kvinder mellem 16-24 år

Til efteråret 2024 vil der blive arrangeret en surfcamp i Thy udelukkende for unge kvinder med masser af humør, hygge og surfing. Eneste krav for deltagelse er et medlemskab i Løkken Surf Klub, og at du er tryg i vandet.

Er du over 18 år? Så skal du tjekke klubbens Girlsurf community ud. Du finder dem også på Instagram: @girlsurflokkensurfklub. Når du er medlem, vil du se deres sociale aktiviteter på Holdsport. Du er velkommen til alle deres aktiviteter på land - men til vands skal du have gennemgået alle begyndermodulerne.