Med24

Med24 som hovedsponsor for Løkken Surf Klub

Med24 blev stiftet af de to barndomsvenner Nils Træholt og Kristian Brinckmann. De havde en stor og fælles interesse for E-handel og drev allerede mindre online shops på hobbybasis sideløbende med deres respektive jobs som E-commerce Manager hos Danfoss og advokat hos Kromann Reumert i Århus.


Tanken bag Med24.dk var at skabe et online apotek i Danmark, hvor forbrugeren kunne handle både et væsentligt større udvalg af produkter og til væsentligt billigere priser end på de fysiske apoteker. Med24 er i dag en online helsebutik med mere end 18.000 produkter, herunder både apoteksvarer, helsekost og produkter indenfor en række andre ”helse-kategorier”. Udover at være en veletableret og stor aktør i Danmark, har Med24 også etableret sig i både Norge og Sverige. 

 

Med24 er placeret i Løkken, hvorfra de håndterer både lager og logistik, og er derfor ligeledes kendte i byen, hvor flere af byens unge og Løkken Surf Klub medlemmer har deres fritidsjob. 

Vi er super glade for at have Med24 med ombord på vores rejse i LSK. Med24 er en stor, lokal spiller at have i ryggen, og jeg er sikker på, vi får et rigtig godt samarbejde og kan drage god nytte af hinanden.


Som hovedsponsor til Løkken Surf Klub vil Med24 få eksponering på klubbens hjemmeside, på klubbens sociale medier (Facebook og Instagram), men også gennem klubbens aktiviteter og deltagelse på Danish Surf Tour. Med24 vil støtte klubben årligt med et kontantbeløb samt præmier til klubbens konkurrencer – herunder Løkken Open og Klubmesterskabet. Med24s årlige bidrag, sammen med klubbens andre hovedsponsorer, muliggør, at klubben kan øremærke en del af det årlige budget til forbedringer, nyt udstyr, nye aktiviteter, m.m. Noget der i sidste ende vil komme klubbens medlemmer til gode. 


Løkken Surf Klub har på kort tid vokset sig til en af Danmarks største surfklubber, og klubben har på kort tid etableret sig solidt med en stærk organisation, stort medlemsantal og mange aktiviteter. Som hovedsponsor vil Med24 være med til at støtte klubben med den fortsat positive udvikling.


Se mere om Med24 og deres produkter på deres hjemmeside: https://www.med24.dk