Kids Surf

Kids surf er for Løkken Surf Klubs yngste medlemmer, der er i alderen 4-12 år. Formålet med Kids Surf er at gøre børnene trygge og sikre i vandet omkring Løkken strand og mole. Instruktørerne er med til at guide, men det er vigtigt, at der er altid er en forældre med pr. barn, man har i vandet. Dvs. forældrene er også selv i våddragt sammen med barnet, og det er forældrenes ansvar at hjælpe barnet i våddragt og redningsvest – ligesom det er forældrenes ansvar at hjælpe med at skylle våddragterne, vådstøvler, samt andet udstyr efter brug og rydde det udstyr om, som man har anvendt til træningen.  

 

Selve træningen handler som at hygge sig med surfing, finde ud af, hvordan det er at være i vandet – og lære de andre børn og forældre på holdet at kende, så det er sjovt at komme fra gang til gang. Så det handler først og fremmest om at have det så sjovt, at man gerne vil komme igen næste gang.  

 

Træningen er bygget op således, at vi mødes omklædte og klar uden for Hummerhuset på det angivne tidspunkt. Hvis man skal i våddragt inden, så bedes man mødes op i god tid, så man er klar til tidspunktet. Vi starter med, at dele børn og forældre op, så forældrene kigger lidt på forholdene på den enkelte dag – vind, strøm, bølger, osv., så man får noget viden om forholdene i Løkken – det kan ændrer sig meget fra dag til dag. Imens laver børnene 10 minutter opvarmning sammen i form at fangeleg, ståtrold eller andet – så de lige får pulsen op og blive varme.

Vi tager altid på vandet – trænerne afgør fra gang til gang om det er surfing eller sup, der er på programmet. Det vigtigste er, at det er sikkert og sjovt! 

Vi anbefaler, at man som forældre selv har prøvet at være på vandet på surfboard mindst én gang, så man som forældre har en lille ide om, hvad det er ens barn vil komme til at møde på vandet, så man kan forberede barnet på forhånd. Havet er stort, og det er vigtigt at alle føler sig trygge.                                                                         


Når træningen er slut, så sørger forældre og barn for at rydde op og rengøre det, man har brugt og være med til at få lagt alting rigtigt på plads i Hummerhuset.

 

Derudover vil Kids Surf trænerne også opfordre til deltagelse i de forskellige sociale aktiviteter i klubben som klubfest, Løkken Open, svømmehalsture og tilskuere til junior konkurrencerne.  

HUSK AT TILMELDE både barn og voksen til træningen, så vi kan se, hvor mange vi bliver. Hold øje med kalenderen - vi lægger løbende nye træninger ind.


Instruktører/trænere; Jeanette Kaare, Thomas Jensen, Michael Holm, Kasper Brix og Dorthe Thidemann