Lån af udstyr

Klubben tilbyder lån af udstyr til klubbens medlemmer


Som aktivt medlem af Løkken Surf Klub har du mulighed for at låne udstyr.

Udstyr er samtidig til rådighed under klubbens træning og aktiviteter. 


Klubbens udstyr er at finde i Hummerhuset ved Løkken Mole, bag porten tættest på molen. Nøglen til Hummerhuset vil være placeret i den elektroniske nøgleboks, som hænger på indersiden af lågen på den container, der er placeret bag Fiskernes Hus.

Koden til boksen modtager medlemmer der dels har betalt kontingent og har forudsætningerne i kurser og kompetencer.


For at vi alle kan få mest mulig glæde af udstyret, beder vi alle medlemmer følge nedenstående regler for lån af udstyr: 


  • Porten til Hummerhuset skal lukkes under træning og aflåses efter endt træning. Sidste surfer, der forlader Hummerhuset, lukker/låser.
  • Udstyr skal være skyllet og sat tilbage på plads efter endt træning.
  • For våddragt gælder det, at dette skal være skyllet i ferskvand og hængt på bøjle retvendt. Hæng det i størrelseorden.
  • Man må meget gerne låne en lycra trøje under træningen. Denne skal i så fald også skylles i ferskvand efter brug og hænges på bøjle retvendt. 
  • Leash skal skylles grundigt og hænges udtrukket uden knuder.
  • Henlægning af boards/udstyr ved fiskebådene er forbudt.
  • Parkering ved Molelejet er forbudt.
  • Privat surfudstyr må ikke lægges i Hummerhuset.
  • Udstyr er ikke til udlån til tredje person. Det vil sige, et medlem kan ikke låne klubbens udstyr ud til familie/venner eller andre ikke-medlemmer af Løkken Surf Klub.
  • Dings og skader på Hardboards skal medlem selv stå for bliver repareret. 


For selvstændigt at kunne låne Softtop surfudstyr skal du have gennemført Surf Modul 1-3. Gennemført Surf modul 1-3 kursus vil fremgå af dit medlemsnummer med Bogstavet ”S”. 


For selvstændigt at kunne låne SUP udstyr til kalenderlagt selvtræning skal du have gennemført Surf Modul 1-3 og SUP kursus Modul 1. Gennemført SUP modul 1 kursus vil fremgå af dit medlemsnummer med Bogstavet ”P”.


For Selvstændigt at kunne låne klubbens Hard Boards skal du have et medlemsnummer med Bogstaverne "SS".


Bestyrelsesmedlemmer og trænere kan låne al klubbens udstyr til selvtræning. Dog skal det fremgå af medlemsnummer, at de har gennemført klubbens træning eller tilsvarende.


Der gøres opmærksom på at klubbens kvalitets Hardboards ikke er til udlån medmindre det er i en aktivitet, hvor en instruktør siger god for dette.


Husk at alle medlemmer af LSK har rabat i caféen og kan benytte sig af saunaen efter træning, når disse ikke anvendes af North Shore Surf. Hvis man ønsker at benytte saunaen bedes man koordinere med medarbejderne i caféen og sikre, at saunaen efterlades pæn og ryddelig efter brug.  


I må meget gerne anvende Hummerhuset til omklædning og opbevaring af tøj under træning - dette dog under eget ansvar.