Spar Nord

Spar Nord bliver hovedsponsor for Løkken Surf Klub

Spar Nord blev fra den 1. maj 2021 én ud af i alt fire hovedsponsorer for Løkken Surf Klub. 


Spar Nord blev grundlagt i 1824 som Aalborg By og Omegns Sparekasse og er i dag Danmarks femtestørste bank med filialer fordelt over hele landet – og særligt i det dejlige Nordjylland. For Spar Nord er ansvarlig bankdrift i fokus og handler blandt andet om at sikre et positivt aftryk på verdenen i forhold til både klima og miljø. Spar Nord arbejder på at blive en ’grønnere’ bank, hvor FN’s bæredygtighedsmål (UN Global Compact) danner rammen for Spar Nords arbejde med at nedbringe deres negative indvirkninger på miljø og klima. Spar Nords strategiplan indebærer derfor, at driften af banken skal være CO2-neutral ved udgangen af 2021.

 

Foruden at Spar Nord selv arbejder mod en ’grønnere’ fremtid, så stiller de også krav til alle deres danske og udenlandske leverandører og forlanger, at de har høje, miljømæssige standarder, og at større leverandører yderligere støtter FN’s bæredygtighedsmål. 

 

Som hovedsponsor til Løkken Surf Klub er Spar Nord med til at bakke op om en lokal forening, der ligesom Spar Nord, går op i miljø og klima og gennem initiativer som ’Clean’ forsøger at hjælpe til renere strande og verdenshave. Som hovedsponsor til Løkken Surf Klub vil Spar Nord få eksponering på klubbens hjemmeside, på klubbens sociale medier (Facebook og Instagram), men også gennem klubbens aktiviteter og deltagelse på Danish Surf Tour. Spar Nord støtter årligt klubben med et kontantbeløb der, sammen med klubbens andre hovedsponsorer, muliggør, at klubben har økonomi til indkøb af nyt udstyr, vedligeholdelse af eksisterende udstyr, sociale arrangementer, workshops, m.m. Noget der i sidste ender kommer klubbens mange medlemmer til gode. 

”Vi er meget stolte over at samarbejde med en så stor, dansk virksomhed som Spar Nord, der ligesom Løkken Surf Klub søger at sætte fokus på miljø og klima. Spar Nord Brønderslevs Souschef bor i Løkken og har derfor set, hvor stor en positiv indflydelse, Løkken Surf Klub har på byen. Mon ikke vi får lidt ekstra hænder til strandrens m.m. fremover.”


Løkken Surf Klub har på kort tid vokset sig til en af Danmarks største surfklubber, og klubben har på kort tid etableret sig solidt med en stærk organisation, stort medlemsantal og mange aktiviteter. Som hovedsponsor vil Spar Nord være med til at støtte klubben med den fortsat positive udvikling.


Se mere om Spar Nord på deres hjemmeside: https://www.sparnord.dk