Begyndertræning

Begyndertræning: Modul 1 - 3


Begynder Modul 1-3 er for dig, der aldrig har surfet før eller måske lige har prøvet det et par gange. Denne træning er tillige en forudsætning for, at klubbens medlemmer kan låne udstyr til den kalenderlagte Selvtræning.


Modul 1

I Modul 1 gennemgår vi placering på boardet, padleteknik og PopUp. Dette suppleres med træning i bølgerne og som nybegynder foregår dette i 'whitewaterzonen'. Det vil sige der hvor der er størst chance for succes på dette niveau.

Modul 1 for begyndere er forudsætning for deltagelse i Modul 2 for begyndere.


Se mere her: Modul 1 Begynder træning Placering på board, Padle teknik, PopUp, træning i Whitewater Version 2.docx


Modul 2

I Modul 2 gennemgår vi sikkerhed i vandet og forhold ved Løkken Moleleje (Strøm, Vind&Vejr, Placering i Whitewater). Dertil øves videre på elementer fra Modul 1.

Modul 2 for begyndere er forudsætning for deltagelse i Modul 3.


Se mere her: 

Modul 2 Sikkerhed i vandet og forhold ved Løkken Moleleje Strøm Vind Placering i Whitewater Øve videre fra Modul 1.docx


Modul 3

I modul 3 gennemgår vi sikkerhed ved Molelejet (Hjertestarter, strandnumre, Hvordan kalder man efter hjælp, Placering af Redningskranse. Makkerhjælp). Dertil øves der videre fra Modul 1 og 2.


Se mere her: Modul 3 Sikkerhed ved Molelejet (Hjertestarter, strandnumre, Hvordan kalder man efter hjælp, Placering af Redningskranse. Makkerhjælp). Øve videre fra Modul 2.docx


Der kan lånes dragt, sko, handsker, board og Leash i klubben. Ønsker man at låne udstyr skal dette meldes til trænerne seneste dagen før. Dette kan skrives i aktivitetens chatfunktion.


Efter gennemført Modul 1-3 er man klar til selvtræning med klubudstyr.


Det er en forudsætning at der selvtrænes, hvis man ønsker at surfe. Klubbens træning giver et rigtigt godt udgangspunkt til dette, men det er alle de timer, man selv tager i vandet, der i sidste ende giver en stabil evne til at udnytte bølgerne på sjoveste vis.

Fortsættertræning: Fra let øvet og op

I denne træning tager vi skridtet videre fra nybegynder.


Her trænes der teknik og overgangen fra whitewaterzonen ud til der, hvor surfingen startes før bølgen knækker. Dette er overgangen fra nybegynder til let øvet, men surfere med mere erfaring kan også deltage. Husk at supplere med mange timers selvtræning ved siden af.


Indhold i den enkelte træning er afhængig af deltagerne, den enkelte træner og dagens forhold ved Molelejet.


Denne træning suppleres med selvtræning, videolektioner og læsning af blandt andet Surfers Code of Conduct.