Talent og EliteMissionen for Løkken Surf Klubs Talent og Elite er at være scene for dansk talent - og eliteudvikling for surfere, skabe gode rammer for eliteundervisning og understøtte udviklingen af talenter inden for surfing.


Fundamentet for LSK talent og elite udvikling ligger i klubbens eksisterende Mission og Vision. Igennem en stærk klub med fokus på bredden vil tilgangen af talenter være relativ stor. Udvikling af disse talenter skal understøttes med kvalitet. Igennem uddannelse og gode rammer for instruktører vil LSK gøre klubben attraktiv for de bedste. 


Instruktører skal have muligheden for at vælge fokus på talent udvikling og dette skal klubben kunne understøtte. Løkken Open og Klub Mesterskab skal være konkurrence for alle niveauer, herunder for talenter og elite.

Løkken Surf Klub vil være blandt Danmarks førende i udviklingen af unge, talentfulde surfere. Dette igennem en fokuseret kvalitetsfuld træning rettet mod ungdomsarbejdet.


Løkken Surf klub skal have adgang til undervisningsfaciliteter i form af klasseværelse med projektor, lyd og PC. Dertil skal der anskaffes videokamera optimeret til film af surferne på havet. Video lektioner er et fundament for udvikling af elite surfere og skal derfor være en del af LSK undervisningsmuligheder.


  • Løkken Surf Klub ønsker på kort sigt (1-3 år) deltage og være synlig i Danish Surf Tour's konkurrencer.
  • Løkken Surf Klub ønsker på mellemlang sigt (3-6 år) at dygtiggøre medlemmer i en sådan grad, at medlemmer kan være toneangivende i mindst to af Danish Surf Tour's konkurrencer.
  • Løkken Surf Klub ønsker på lang sigt (6-10 år) at have mindst en surfer på det danske landshold.


Løkken Surf Klub startede som forening i 2020, at bidrage med et større element på Danish Surf Tour. Fokus var primært for at få forståelse og indblik i konkurrencens opbygning og de elementer der indgår. Derfra har klubben hvert år bidraget og er i dag repræsenteret på Landsholdet.