Om GIRLSURF

GIRLSURF opstod, da en mor oprettede et forum, hvor hendes datter kunne komme i kontakt med andre surfende piger fra Løkken Surf Klub, så hun lettere kunne etablere surfeaftaler. I dag er vi en blandet gruppe af piger og kvinder i alderen 12-60 år, der surfer, SUP'er, går i sauna, snakker surf og fremtidige drømme. Vi følger sæsonen og tilpasser os lys, vind og bølger.


Vi mødes uanset baggrund, alder og niveau. Vi er alt fra nybegyndere til den mere etablerede surfere til lovende fremtidige forhåbninger i dansk surfing, der i dag konkurrerer i den danske surfturné. Der kommer nye surfinteresserede til hver sæson, og alle skal være velkomne. Mangfoldigheden er vores styrke.

GIRLSURF er et socialt tiltag, og først og fremmest mødes vi for at tage på vandet sammen. Derudover arrangerer vi også andre sociale events som fx at skate eller holde filmaften. Når du er medlem, kan du se og tilmelde dig vores aktiviteter i Holdsport-appen, men følg gerne med på @girlsurflokkensurfklub på Instagram.


GIRLSURFs motto er: Sharing is caring! Vi deler bølger med hinanden, jubler og griner. Vi kan slet ikke få armene ned, vi er faktisk bare STOKED!

Særligt for alle unge kvinder mellem 16-24 år

Ud over deltage på vores Girlsurf aktiviteter, har du også mulighed for at træne med andre unge på vores Ungesurf hold. Holdet mødes og træner én gang om ugen.

Specielt for efteråret 2024!

Til efteråret 2024 vil der blive arrangeret en surfcamp i Thy udelukkende for unge kvinder med masser af humør, hygge og surfing. I det store hele er det et socialt rum for unge kvinder, hvor havet er omdrejningspunktet. Eneste krav for deltagelse er et medlemskab i Løkken Surf Klub, og at du er tryg i vandet.