Sociale Aktiviteter

I Løkken Surf Klub går vi meget op i at dyrke fællesskabet i og omkring vandet og skabe relationer medlemmerne imellem. Derfor afholdes der løbende sociale arrangementer i klubben, som medlemmer har mulighed for at deltage i. Herunder kan nævnes:

Klubfest

Hvert år afholder Løkken Surf Klub en klubfest for klubbens medlemmer. Her vil der være nogle indslag fra klubbens formand, fællesspisning, musik og hygge.

 

Svømmehal tider

Klubben har uddannet 4 medlemmer med bassinprøve, således Løkken Surf Klub kan anvende svømmehallen henover de mørke måneder, så klubbens medlemmer kan øve padling, svømning og andet, der kan være givtigt på det åbne vand. Derudover kan tiderne bruges til hygge og sjov i vandet. 

Surf-Styrketræning

Vi er netop i færd med at planlægge en træningsworkshop for klubbens medlemmer, hvor man kan blive introduceret til en række øvelser, man kan øve hjemme eller i fitnesscenteret, og samtidig være med til at gøre dig til en stærkere surfer.

Yoga

Da der fra flere medlemmer har været et ønske om at samles til en yoga-session, er det nu lykkes at stable det på benene. Yoga er for ALLE medlemmer, uanset om man har dyrket yoga før eller ej.  Formålet med sessionen er at få introduceret nogle yoga-øvelser og stillinger, der kan være med til at forbedre smidighed og hjælpe os i vores surf. 

Derudover mødes klubbens medlemmer også til eksempelvis:

  • Løkken Open
  • Strand Clean-Up
  • Bølgespotting 
  • Kaffe i North Shore Surf Café