North Shore Surf


North Shore Surf som hovedsponsor for Løkken Surf Klub

North Shore Surf åbnede dørene første gang i 2015 og er ejet og drevet af de to brødre og lokale ildsjæle, Kasper Brix og Jonas Brix. Brødrene er begge bidt af surfing, og det er denne interesse sammen med kærligheden til Løkken, som Kasper og Jonas har omsat til en virksomhed, der ikke blot tager udgangspunkt i bølgerne omkring Løkken Mole, men som også har en stærk forankring i lokalsamfundet. North Shore Surf har været med til at revitalisere Løkken og har skabt et omdrejningspunkt for et sundt miljø for unge i Hjørring Kommune, hvorfor North Shore Surf i 2019 modtog Erhverv Hjørrings Iværksætterpris. 

 

North Shore Surf danner i dag rammerne om surfmiljøet i Løkken og byder på blandt andet surf lektioner og SUP lektioner til alle, der har lyst til at prøve kræfter med surfing - lokale, turister, skoler, foreninger, m.m. foruden også at byde på butik, sauna, madvogn og café. North Shore Surf er placeret tæt ved bølgerne og Løkken Mole, hvor de smilende medarbejdere sørger for god stemning, varm kaffe og kanelsnegle til de trængende surfere og forbipasserende. 

 

North Shore Surf vil samarbejde med Løkken Surf Klub om planlægning og afvikling af den lokale surfkonkurrence og klubmesterskab, Løkken Open, som hvert år afholdes ved Løkken Moleleje. Løkken Open lokker dygtige surfere til Løkken fra nær og fjern, og der arrangeres på dagen flere aktiviteter, hvor alle kan være med. Foruden at konkurrere om placeringer inden for Longboard Women, Longboard Men, Shortboard Women, Shortboard Men og Junior, har medlemmer af Løkken Surf Klub mulighed for at konkurrere om titlen som årets Klubmester. 

Som hovedsponsor til Løkken Surf Klub vil North Shore Surf få eksponering på klubbens hjemmeside, på klubbens sociale medier (Facebook og Instagram), men også gennem klubbens aktiviteter og deltagelse på Danish Surf Tour. North Shore Surf støtter klubben med udlån af udstyr til klubbens træninger, adgang til køb af udstyr for klub og klubbens medlemmer, sauna i forbindelse med træning og GIRLSURF, udlejning af plads til klubbens container og bidrager i øvrigt med præmier til klubbens konkurrencer – herunder Løkken Open og Klubmesterskabet. North Shore Surfs årlige bidrag, sammen med klubbens andre hovedsponsorer, muliggør, at klubben kan gennemføre planlagte træninger trods manglende udstyr – og at klubben kan tilbyde lidt ekstra til klubbens medlemmer.  

 

North Shore Surf har altid været en kæmpe opbakning til Løkken Surf Klub, og muliggjort at vi overhovedet har kunnet starte op med træning m.v., før klubben havde eget udstyr. I dag er North Shore Surf stadig en stor støtte, og vi har et rigtig fedt samspil. Det er derfor dejligt endelig at formalisere vores allerede gode samarbejde.


Løkken Surf Klub har på kort tid vokset sig til en af Danmarks største surfklubber, og klubben har på kort tid etableret sig solidt med en stærk organisation, stort medlemsantal og mange aktiviteter. 


Som hovedsponsor vil North Shore Surf være med til at støtte klubben med den fortsat positive udvikling.


Se mere om North Shore Surf på deres hjemmeside: https://www.northshoresurf.dk